Az oldal sütiket(cookie) használ, a kezelése itt olvasható. Az adatvédelemről itt olvashatsz.

Termékek Menü

ELITE Qubo Power Mag Smart B+ okos edzőgörgő

Ár:
119.900 Ft
89.900 Ft

Ez a nagy teljesítményű edzőgörgő a Power Mag technológiát alkalmazza, amely a mágneses ellenállást 8 fokozaton keresztül állítja, így az ügyességi edzéstől az erőtréningig bármilyen program kiválasztható, akár alacsony sebességen is -- ez ugyanaz a rendszer, amit a World Tour Pro csapatok is használnak!
Erős acél vázának köszönhetően stabil és biztonságos, a minőségi műanyagok miatt pedig könnyű és vonzó megjelenésű. Használatba vétele egyszerű, a Fast Fixing rendszer segítségével a kerékpár rögzítése a vázhoz gyors és egyszerű művelet, így csak fel kell pattannod a bringára és tekerni, a többi a trainer dolga.

A Qubo Power Mag Smart B+ az okos edzőgörgők családjába tartozik, hiszen a szerkezetbe be van építve a nagy pontosságú ergométerrel kalibrált Misuro B + egység, amely a teljesítmény, sebesség- és pedáladatokat összegyűjti és ANT+ / Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton továbbítja a My E-Training szoftvernek (12 hónapos ingyenes előfizetéssel), illetve más, iOS vagy Android rendszert támogató alkalmazásnak (Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bkool, Kinomap, stb), így alakítva virtuális trainerré az edzőgörgőt.

A piros görgő, amelyen a kerékpár nyugszik, Elastogel anyagból készül - ez egy különleges, az Elite által kifejlesztett poliuretán, amely felére csökkenti a súrlódási zajt, és további húsz százalékkal a gumikopást.

Az Elite által tervezett és sok év alatt tökéletesített Crono rendszer a kerékpáros súlyától függően szabályozza a teljesítményt az adott sebességnél, így visszaadva az igazi tekerés élményét.

A legtöbb országúti és MTB kerékpárral kompítibilis, 20"-29''-os kerékméretig, maximum 186,7 mm villatávolságig. Átütőtengelyhez külön adapter megvásárlása szükséges.
 

Gyártó:
Cikkszám: ELITEQPMSB