Termékek Menü

Szerviz

 

Kollégáink sokéves kerékpár szerelői tapasztalatának köszönhetően, szervizünk megbirkózik a legbonyolultabb kihívásokkal is. Az alapvető szerelési feladatokon túl teleszkópos villák, rugóstagok és agyváltók teljes körű szervizelését is vállaljuk.

 

Munkadíjak

Ez az oldal szerkesztés alatt van ! Hamarosan elkészül !

 

* a váltók és fékek beállítását, a kerekek centrírozását, a kerékpár teljes átvizsgálását tartalmazza.

** a kisgenerálban szereplő munkafázisokon túl, a kerékagy- és kormánycsapágy generált, valamint a hajtásrendszer teljes tisztítását is tartalmazza.

*** a nem nálunk vásárolt új kerékpárok beállítását tartalmazza, amely gyakran elengedhetetlen a garancia érvényesítéséhez.

**** balesetet követő vitás esetekben szakvéleményt tudunk kiállítani a kerékpárban keletkezett kár mértékéről és az esetleges javítás várható költségéről.

 

A táblázatban szereplő árak bruttó árak, a felhasznált anyagok árát nem tartalmazzák és kerékpártól, szerelési nehézségtől függően változhatnak. A fenti táblázatban nem szereplő szerelési tételekről és azok költségéről érdeklődjön kollégáinknál.

A leszerelt és el nem vitt alkatrészekért felelősséget nem vállalunk. A megbeszélt időponton túl itt hagyott kerékpárokat, alkatrészeket 3 hónapig őrizzük meg. Az általunk elvégzett munkákra 2 hét garanciát vállalunk.

Kerékpárt nem tisztítunk, koszos, sáros kerékpárt nem áll módunkban átvenni!

 

Nincs ilyen termék.