Az oldal sütiket(cookie) használ, a kezelése itt olvasható. Az adatvédelemről itt olvashatsz.

Termékek Menü

ELITE Qubo Fluid klasszikus edzőgörgő

Ár:
135.900 Ft
99.900 Ft

A Qubo Fluid egy erős és csendes, folyadékellenállású home trainer. A lendkerék olajba merül, ami még alacsony sebességi fokozaton is nagy ellenállást biztosít. Erős acél vázának köszönhetően stabil és biztonságos, a minőségi műanyagok miatt pedig könnyű és vonzó megjelenésű. Használatba vétele egyszerű, a Fast Fixing rendszer segítségével a kerékpár rögzítése a vázhoz gyors és egyszerű művelet, így csak fel kell pattannod a bringára és tekerni, a többi a trainer dolga.

A külön megvásárolható Misuro B + egységgel összekapcsolva, amely a sebesség- és pedáladatokat összegyűjti és ANT + / Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton továbbítja, a Quobo Fluid virtuális, My E-Training és más, harmadik fél által készített alkalmazásokkal kompatibilis trainerré alakítható.

A piros görgő, amelyen a kerékpár nyugszik, Elastogel anyagból készül - ez egy különleges, az Elite által kifejlesztett poliuretán, amely felére csökkenti a súrlódási zajt, és további húsz százalékkal a gumikopást.

Az Elite által tervezett és sok év alatt tökéletesített Crono rendszer a kerékpáros súlyától függően szabályozza a teljesítményt az adott sebességnél, így visszaadva az igazi tekerés élményét.

A legtöbb országúti és MTB kerékpárral kompítibilis, 20"-29''-os kerékméretig, maximum 186,7 mm villatávolságig. Átütőtengelyhez külön adapter megvásárlása szükséges.
 

Gyártó:
Cikkszám: ELITEQF